lördag 10 april 2010

Uppdatering!

Yo! Mycket har hänt sedan sist. Vi har skaffat mobiltelefoner, varit på inträdesprov till skolan, ätit extrema mängder mat, shoppat och promenerat groteskt mycket.

Inträdesprovet, om man nu kan kalla det så, var till för att avgöra vilken studietakt vi kommer ha i skolan. Men det är inte bara det, utan det medför att resultatet avgör om man kommer gå i skola på för- eller eftermiddagar, samt vilken klass man kommer hamna i. Dorami och jag hoppas på att hamna i olika klasser av den enkla anledningen att vi på så sätt kommer lära känna så himla mycket mer folk. Det kan tilläggas att de vi skrev prov med var en stor grupp kineser och en västerlänning vi misstänker är svensk. Dorami fick många trånande blickar och ett nervöst närmande men den historien får hon själv skriva ner :)

Justdet, nu har vi världens pimptelefoner! De är så hightech att jag var tvungen att byta underkläder när vi kom hem. En fet funktion med våra mobiltelefoner är att man kan använda dem till att betala diverse saker. Tänk dig att du står vid kassan i en butik och det är dags att betala, och så visar du bara mobilen för kassaapparaten och så har du betalat. Samma med spärrarna till tåget, tunnelbanan och alla läskautomater.

Dorami var förresten och hälsade på sina värdföräldrar häromdagen och fick med sig en kasse bröd. Några av bröden var fyllda med stekt fisk, andra med bönpasta. Alltså inte att de hade skurit upp och fyllt i, utan att fyllningen var inbakad i brödet. Sjukligt gott och överraskande!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar