tisdag 6 april 2010

Total fokus och massivt lokalsinne.

Idag har jag och Dorami promenerat i evigheter utan att egentligen få någonting gjort. Enligt en karta på nätet var det sjukt nära till kontoret där man som utlänning i Japan hämtar ut sina identitetshandlingar, så vi dissade bussen och valde att promenera. Vi frågade säkert tre poliser om vägen men hamnade ändå på något sätt helt fel. Ajustdet, det kan tilläggas att polisen i Japan mest finns för att synas, hjälpa med vägbeskrivningar och låna ut pengar till folk som precis inte har pengar till bussen/tåget hem. Med andra ord så känns det som deras arbetsuppgift är att vara trevlig i största allmänhet.

När vi letade efter någonstans att äta så hamnade vi lite på villovägar i Ikebukuro och hittade en gata med sjukt suspekta massageställen och porrklubbar. I skyltfönstret till ett massageställe fanns bilder på en rygg som blev masserad av en person med sjukt stora bröst. En annan bild visade en man som blev masserad över bröstet av en kvinna som satt gränsle över honom, iförd kjol och avslöjande top. Fast porrklubben var lite mindre uppenbar, den hade bara bilder på tjejer iförda skoluniform. Det som fick mig att fatta att det inte var en butik för skoluniformer var tjejernas miner på bilderna. Ja, och att det var så sjukt många bilder.

Men jag har haft en sjukt bra dag idag även om mina fötter gör ont! Vi lärde oss även ett par konstiga officiella ord på japanska och åt jättegoda nudlar på vägen hem. Det som återstår nu är att köpa mobiltelefon och handdukar.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar